Radno vreme: Ponedeljak-Petak 08:00 - 17:00
stanovi novi sad

moderni stanovi

Stanovi su rasprostranjeni u dva zdanja koja predstavljaju vrhunac modernog stambenog dizajna. Sa prostranim površinama između 19 i 53 kvadratnih metara, ovi stanovi predstavljaju savršen spoj funkcionalnosti, stila i udobnosti.

Svaki stan je pažljivo dizajniran kako bi maksimalno iskoristio prirodnu svetlost, stvarajući prostrane i svetle enterijere. Velike staklene površine omogućavaju obilje sunčeve svetlosti tokom celog dana, istovremeno stvarajući osećaj prozračnosti i povezanosti sa okolinom.

Moderni stanovi koji ispunjavaju sve preduslove komotnog, mirnog i spojkojnog života u Novom Sadu.

visoko kvalitetni elementi

vrhunska izrada

Kada je reč o kvalitetu gradnje, ovi stanovi se ističu po upotrebi vrhunskih materijala od podova do plafona. Podovi su obloženi visokokvalitetnim laminatima koji su otporni na habanje i lako se održavaju. Keramičke pločice u kupatilima su elegantnog dizajna i visoke trajnosti. Termo i zvučna izolacija su pažljivo implementirane kako bi se osigurala tišina i udobnost stanovanja u svakom trenutku.

Zidovi objekata su izuzetno debeli, sa 38cm debljine, a dodatna termoizolacija je obezbeđena Demit fasadom i novom stolarijom, pružajući izvanrednu termo i zvučnu izolaciju. Ovo osigurava udobnost stanovanja tokom cele godine, kao i mir i tišinu unutar stambenih prostora.

stanovi novi sad

stanovi kroz
brojeve

0

m2 najmanji stan u ponudi

0

m2 najveći stan u ponudi

0

godina garancije na stolariju

Neka pitanja koja smo izdvojili

Najčešća pitanja

prodaja stanova novi sad
  • Zašto da kupim stan na klisanskom bregu ?
    Sa svojim slikovitim pejzažima i mirnom atmosferom, ovo naselje pruža harmoniju između urbanog i prirodnog. Stanovanje na Klisanskom Bregu omogućava život u blizini svih gradskih infrastruktura, ali istovremeno pruža osećaj udobnosti i mira. Klisanski Breg je idealno mesto za porodice koje žele da uživaju u prirodi, dok su gradske pogodnosti na dohvat ruke.
  • Da li postoji mogućnost kupovine na kredit ?
    Kompanija Aries International pruža jedinstvenu mogućnost kupovine stana na kredit. Sa fleksibilnim uslovima i konkurentnim kamatnim stopama, ova kompanija omogućava da svoj dom steknete na jednostavan i pristupačan način. Bez obzira da li je vaš san stan u gradu ili udoban dom u mirnom predgrađu, Aries International vam pruža podršku u ostvarenju vaših ciljeva. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i obezbedite sebi svoj kutak pod suncem uz pomoć kompanije Aries International.,
  • kakva je veza sa glavnim saobraćajnicama?
    Naselje Klisanski Breg je dobro povezano sa glavnim saobraćajnicama, što olakšava kretanje stanovnika ka ostalim delovima grada i šire. Nalazi se u blizini nekoliko ključnih saobraćajnica koje omogućavaju brz i jednostavan pristup drugim delovima grada i okoline. Jedna od važnih saobraćajnica koja prolazi u blizini naselja je Bulevar oslobođenja, jedna od glavnih gradskih ulica koja povezuje različite delove Novog Sada. Ova saobraćajnica omogućava brz pristup centru grada i drugim delovima, kao i izlazak na autoput E75 koji vodi ka Beogradu na jugu i Subotici na severu. Pored toga, naselje Klisanski Breg je takođe blizu većih gradske ulice poput Bulevara Evrope i Bulevara Cara Lazara, koji takođe olakšavaju kretanje po gradu. Ove saobraćajnice omogućavaju brz pristup različitim delovima grada, kao i pristup javnom prevozu.
AKO TRAŽITE UDOBAN I MIRAN STAN U NOVOM SADU, NA PRAVOM STE MESTU !

POZOVITE NAS

069/50-40-850
063/504-085